Fjärrtransporter

Fjärrtransporter med maxkapacitet.

Våra fjärrekipage tar 64 tons bruttovikt. I kombination med att fordonen är anpassade för respektive uppdrag, gör att vi får med stora godsvolymer. Merparten av våra fordon är toppmoderna volymekipage av senare årsmodeller, vilket i sin tur ger väldigt få driftstopp och ett positivt inslag vad det gäller miljöpåverkan.

Schyssta villkor och socialt ansvar!

Våra toppmoderna bilar blir också en attraktiv arbetsplats för våra chaufförer, vilket gör att vi har väldigt lite omsättning på personal. Vi vill vara en bra arbetsgivare och ha personal som trivs. Därför följer vi alla lagar och regler till punkt och pricka. Vi tummar inte på något. Vi följer de kollektivavtal som finns och ruckar aldrig på de kör- och vilotider som finns. Därför har vi belönats med Transportarbetareförbundets kvalitetsstämpel, som visar att vi är ett seriöst företag, Schyssta villkor! Vi ser till att våra anställda får gå alla de utbildningar som krävs för att hålla sig uppdaterade. För att kunna genomföra detta på ett rationellt sätt, har vi en egen utbildningsavdelning, både för internt- och externt utnyttjande. För att hålla intresset uppe för chaufförsyrket och värna om återväxten, tar vi emot praktikanter, gärna direkt från skolans
utbildningar. Vi försöker också vara med och påverka åkeriföretagens utveckling i Sverige, genom att både bjuda in och tillskriva våra förtroendevalda politiker.