Skövde Logistics Center

En knutpunkt för stor svensk export!

Vår huvudanläggning i Skövde är Skövde Logistic Center, i direkt anslutning till väg 49 mot Skara och E20. Det strategiska läget gör att vi kan spara både pengar och miljö, då vi snabbt och på ett bra sätt kan komma ut på de stora vägarna.

Skövde Logistic Center är en anläggning med 35 000 kvadratmeter lageryta.  Lokalerna är toppmoderna, fräscha och helt och hållet anpassade efter våra kunders önskemål och krav. Vi erbjuder både varm- och kall lagring. Hög säkerhet och näst intill öppet dygnets alla timmar. Området är inhägnat och välbevakat! Vi själva kallar lagerverksamheten för ett ”Världslager”, då vi dagligen hanterar, packar och lastar ut både gods och motorer till stora delar av världen, givetvis med tyngdpunkt mot Belgien. Det mesta av detta gods och motorer lämnar Sverige, genom hamnen i Göteborg. Stora volymer passerar genom lagret varje dygn och vecka. Detta gör att vi har väldigt mycket trafik både in- och ut från området. För att klara alla dessa uppdrag använder vi oss av välutbildad lagerpersonal och till detta supermoderna truckar och utrustning.

Läs mer i katalogen

För kunder som är i behov av en partner med för rationella lager och lagerhantering, är vi ett bra alternativ. Vi har en väldigt bra IT-infrastruktur, där våra system är integrerade med kundernas. Vi har även kundportaler.

På Skövde Logistic Center har vi också vårt huvudkontor, där företagsledning, transportledning, ekonomi, administration med flera sitter i supermoderna och rationella lokaler.